Hallo. Ik ben Marise Galestien-Campfens, een creatief buitenmens, sociaal, sportief, ondernemend en opmerkzaam van aard.

Ik ben geboren in Emmen en sinds 2004 weer woonachtig. Ik geniet ontzettend van het bosrijke gebied rond de stad, het groene centrum van Emmen en onze fijne tuin. Dit samen met mijn man en onze hond Bob.

Binnen Buro is ontstaan vanuit mijn liefde voor kleur en vormgeving, welke ik als kind bestudeerde adv bloemen en planten in de natuur of uit de tuin. Het actief bezig zijn met kleur en vormgeving is ontstaan in 2008, toen ik het schilderen ontdekt heb. In de loop der jaren ben ik dat blijven doen en is het plezier in fotograferen van mn bloemen, planten, bomen en landschappen daarbij gekomen.

Creatief bezig zijn met tekst ontdekte ik tijdens het schrijven van Sinterklaasgedichten. Ik merk op dat ik emoties in de vorm van tekst op een poëtische manier kan verwerken, daar waar het gaat over mijn eigen emoties of die van een ander. Dit geeft op een bepaalde manier kleur aan een situatie of een gebeurtenis, welk zowel positief als ook verdrietig kan zijn.

Het ontwerpen van tuinen en ook binnenshuis is iets wat op mijn pad gekomen is in de afgelopen jaren. Mijn interesse in tuinen en landschappen en sfeerbeleving is versterkt, doordat wijzelf invulling gegeven hebben aan onze wens van een grote tuin. Het werken en het buitenleven vinden wij erg fijn, daar waar bij ontspanning en inspanning mooi samenkomen. Ook de natuur in huis halen dmv schilderijen, foto’s of kamerplanten, een kleurenpalet of materialen kan bijdragen aan een positieve gezondheid! Daar waar ik blij van word en ik jou graag bij inspireer vanuit mijn gevoel en inlevingsvermogen! Ik ben dan ook een autodidact.